Akvarellkurs

Upplev och lär dig hantverket och lusten i att måla i akvarell. Vi tar allting från början och har övningar steg för steg. Vi provar och lär oss olika tekniker såsom vått i vått, måla olika motiv på ett lätt sätt, hur man blandar olika färger och mycket mer!

I slutet av den här kursen kan du absolut måla ganska många motiv på ett förenklat sätt och har en väldigt bra grundläggande kunskap om akvarell som höger dig till nästa nivå.

Förtsättning kursen kommer efter den här utbildningen, dvs du har en chans att bli en professionell akvarell målare!

Du kan vara 100% säker på att du får en super bra utbildning. Jag har undervisat i akvarell i flera år. Ända sedan  jag var liten har jag målat i akvarell, det blir i nästan 16 år. Jag har haft många akvarellärlingar och samarbetat med olika organisationer såsom ” Vän i Umeå” och ”Vuxen Skolan i Umeå”.

Ledare? Mohsen Salehi

Antal lektioner?  Fyra lektioner (Varje lektion är 70 minuter)  

När? Lördagar kl 15.00 till 16.10 (13-02-2021, 20-02-2021, 27-02-2021, 06-03-2021)

Var? Distans, vi använder oss av ”discord” plattform. Du får appen (för Windows) helt gratis via mail när du har anmält dig.

Kursens avgift? 1000 kr ! Du betalar med swish, swish nummer : 0730587422 Mohsen Salehi.

Material? All Info om material som du behöver köpa får du via mail efter du har anmält dig.

Åldersgräns? 14+

Nivå? Nybörjare 

ANMÄLAN

Var snäll och betala först sedan anmäla dig!

Observera:

Intresseanmälan är bindande! Om du ångrar dig, vilket du måste säga minst två dagar innan kursens början, får du 80 % av summan tillbaka. Efter kursen har börjat har man inte ångerrätt.